Szuper gyorsan elkészül ez a hihetetlenül finom, sütés-főzés nélküli, nyers vegán, málnás csokitorta. Egyszerű, darált olajos magokból és aszalt gyümölcsből álló kakaós tortalapból és áztatott kesudióból készült citromos-kakaós krémből áll össze, a tetejét kellemesen savanykás málnaréteg borítja. Kóstoljátok meg ti is!
- 70 ml víz
- 150 g vegyes olajos mag (itt éppen 100 g kesu, 50 g török mogyoró)
- 170 g natúr aszalt datolya (fényezőanyag mentes)
- 2 ek. kókuszreszelék
- 1 ek. kókuszzsír
- 2 ek. kakaópor
Tegyük a hozzávalókat késes aprítóba, és dolgozzuk össze! Simítsuk tortaformába!
- 250 g (egy éjszakára beáztatott) kesudió
- 1 banán
- 1 ek. kókuszzsír
- fél citrom leve
- 5 citrom fűszercsepp
- 2 ek. kakaópor
Dolgozzuk össze késes aprítóban az összetevőket! Simítsuk rá az alsó rétegre!
200 g málnát törjünk össze villával, keverjük össze! Simítsuk az eddigiek tetejére!
Tegyük hűtőbe néhány órára fogyasztás előtt!
A teljes torta szénhidráttartalma 298 g. 8 szeletre vágva szeletenként 37 g. 🎂
Köszönöm, hogy feliratkoztál! Hamarosan értesítelek a legújabb tartalmakról.