Kesu túrókrém


Kesu túrókrém

Ez az egyszerű túrókrém gyümölcsökkel önmagában vagy töltelékként is remek növényi túróalternatíva, de túrógombóccá is alakítható.

Hozzávalók a túrókrémhez (3 kis üvegnyi)

- 100 ml kókuszkrém

- 200 g egy éjszakára beáztatott kesu

- citrom fűszercseppek

- 1 ek eritrit

- 1 késhegynyi vanília őrlemény

Elkészítés

Aprítógéppel dolgozzuk össze krémmé a hozzávalókat!

Gyümölccsel rétegezve, díszítve tegyük 3 kis üvegbe!

A tetejét megszórhatjuk valamivel díszítésként, én kék spirulinát használtam.

De üvegek helyett palacsintába is tölthetjük.

A teljes adag túrókrém tápértéke (gyümölcs és tészta nélkül): 1309 kcal, 91 g zsír, 83 g szénhidrát, 37 g fehérje. 

Ha tetszett a recept, kérlek, iratkozz fel a hírlevélre is, és most megkapod ajándékba az egy hétre összeállított növényi mintaétrendemet!

.