Ez a négy összetevős finomság kb. 5 perc alatt elkészíthető némi dióból, étcsokiból, növényi tejszínből és datolyaszirupból. Hihetetlenül ízletes és még egészséges is. A dió antioxidánsokban gazdag, segíti az agyműködést, sok benne az omega-3 zsírsav, gyulladáscsökkentő hatású, jót tesz a bélrendszernek éééés nagyon finom! Ebben a desszertben isteni ízharmóniát teremt az étcsokival. Olyan az íze, mint a grillázsnak. 😍
- 200 g aprított dió
- 100 g datolyaszirup
- 100 ml kókusztejszín
- 40 g 85%-os vegán étcsoki
- 6 fél dió
Aprítógéppel dolgozzuk össze a diót és a datolyaszirupot! Nyomkodjuk a ragacsos masszát szilikon muffinformába! A közepükbe az ujjunkkal készítsünk mélyedést! Alacsony lángon olvasszuk fel a csokit a kókusztejszínben folyamatos kevergetés mellett! Öntsük a csokikrémet a muffinformák közepén képzett mélyedésbe! A csokikrémbe tegyünk 1-1 fél diót! Tegyük hűtőbe néhány órára fogyasztás előtt!
1 darab tápértéke: 350 kcal, 29 g zsír, 21 g szénhidrát, 6,5 g fehérje. Nem annyira diétás, mint amilyen finom.🙈 Szabad felezni.
Köszönöm, hogy feliratkoztál! Az ajándékért ellenőrizd a postafiókodat! Hamarosan újabb tartalmakkal jelentkezem.